Допомогти нагодувати бідних просять франківські волонтери


Півсотні бідних приходить на роздачу їжі щосереди в центрі та на вокзалі Івано-Франківська, яку організовують волонтери "Спільноти святого Егідія"

Окрім бутербродів та чаю раніше роздавали гарячий суп та "другу" страву. Втім, зараз гарячого бідним не дають, оскільки благодійники перестали їм допомагати. Про це в мережі написав активіст спільноти Іван Харук.

"Нагодувати голодного - це святе. Півсотня бідних приходить на роздачу їжі щосереди в центрі та на вокзалі Івано- Франківська. Окрім бутербродів та чаю раніше роздавали гарячий суп та " другу" страву. Здебільшого це були макарони, з котлетою чи відбивною, або гречка. В зв'язку, мабуть, з фінансовим станом, їдальня, яка давала їжу благодійно перестала це робити. Тому є вакантна потреба. Адже окрім чаю та бутербродів, бідні та бездомні просять чогось гарячого. Таких людей з часом також стає , на жаль, не менше. Тому волонтери розглянуть всі пропозиції щодо можливої допомоги чи благодійних допомог закладів , які мають відношення до харчувальних",, - зазначив Харук.