Два калуські спортсмени поїдуть на Кубок світу з вільної боротьби


Тренерська рада національної збірної України з вільної боротьби прийняла рішення щодо складу чоловічої команди, яка 16 і 17 березня 2014 року в Лос-Анжелесі братиме участь в Кубку світу з вільної боротьби.

До США поїдуть змагатися і два калуські борці. У ваговій категорії до 61 кг Україну представлятиме на Кубку світу з вільної боротьби заслужений майстер спорту, срібний призер ХХІХ Олімпійських ігор Василь Федоришин. А у ваговій категорії до 65 кг виступатиме майстер спорту України Іван Петрів. Про це повідомляє інтернет-сайт “Спорт Калущини”.

Також відомий калуський атлет, заслужений майстер спорту України Василь Федоришин став срібним призером ХХХІV міжнародного турніру «Кубок Тахті» з вільної боротьби, який 6 і 7 лютого проводився в Тегерані – столиці Ірану.

У цих традиційних змаганнях міжнародного рівня брали участь борці з 17 країн світу. Василь Федоришин на турнірі «Кубок Тахті» виступав у новій ваговій категорії до 61 кг і на шляху до фіналу переміг представників з Північної Кореї, Казахстану та Японії. А ось у вирішальній сутичці з казахом Даулетом Ніязбековим побороти свого суперника не зумів. Калуський борець поступився йому з рахунком 5:9.

У загальнокомандному заліку чоловіча національна збірна України посіла третє місце. Переможцем турніру стала збірна Ірану, а друге місце дісталося збірній Казахстану.