Еко-мистецький проект «Карпатський протяг»


27-28 вересня 2013 року в рамках еко-мистецького проекту «Карпатський протяг» в м.Івано-Франківську заплановано провести урочистий еко-хід-парад та еко-толоку, присвячені Всесвітньому дню туризму.

Заходи організовано музикантами гурту «КОРАЛЛІ» за сприяння Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області та Івано-Франківського міськвиконкому.

Старт еко-хід-параду заплановано о 13год на Вічевому Майдані, фініш – на залізничному вокзалі м.Івано-Франківськ.

Еко-толока буде проведена 28 вересня 2013 року на Вовчинецьких горах в м.Івано-Франківську, початок заходу об 11год.

Проект «Карпатський протяг» заснований музикантами Рок-Вар’яте «КОРАЛЛІ», які щороку організовують еко-мистецькі заходи з метою у творчий спосіб привернути увагу громадськості до екологічних питань, зокрема до проблеми засмічення туристичних маршрутів Українських Карпат. Учасники акцій прибирають та вивозять із заповідних території значні обсяги побутового сміття, своїми діями подають особистий приклад високої екологічної культури та наголошують на важливості посильного внеску кожного туриста у справу збереження унікальних екосистем. Державна екологічна інспекція в Івано-Франківській області постійно підтримує та бере участь в акціях в рамках проекту «Карпатський протяг».

Запрошуємо усіх небайдужих долучитись до заходів 27-28 вересня 2013 року!