«Феміда» - переможець кубка з футболу присвяченого 353-й річниці заснування Івано-Франківська


10 травня на МЦС "Рух" в Івано-Франківську відбувся фінальний поєдинок кубка, присвяченого Дню міста Івано-Франківська, в якому "Феміда" обіграла ФК "Опришівці" з рахунком 2:0.

«Даний кубок проводиться традиційно, організаторами виступають комітет фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради за сприяння Івано-Франківської міської федерації футболу. Гадаю, кожна команда мріє зіграти на головному стадіоні Івано-Франківщини, а тому турнір видався цікавим, а самі матчі проходили в напруженій та безкомпромісній боротьбі» - зазначив голова комітету фізичної культури і спорту Віталій Матешко.

"Феміда" на шляху до фіналу почергово здолала "Штурмовик" та вовчинецьку "Бистрицю". Натомість "Опришівці" вже у чвертьфіналі створили міні-сенсацію, вибивши зі змагань чинного володаря кубка микитинецьку "Січ" - 1:0, а у матчі за вихід до фіналу обіграли команда Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.

Перший тайм фінального матчу завершився "сухою" нічиєю - 0:0. У другій половині зустрічі відкрила рахунок "Феміда" - після помилки в обороні Віталій Сенько вискочив на побачення з голкіпером суперників та, обігравши останнього, відправив "круглого" точно в ціль.

На 86-ій хвилині капітан «Феміди» Валерій Ярмошевич вдруге засмутив вболівальників Опришівців - 2:0. Таким чином, дебютант міських змагань "Феміда" вперше стає володарем кубка Івано-Франківська.

Кубок до Дня Івано-Франківська. Фінал

10.05.2015 (неділя)

Стадіон "Рух", 16:00

"Феміда" - ФК "Опришівці" 2:0

Голи: Сенько, 60, Ярмошевич, 86