Франківці скаржаться на пилові бурі у місті


Ці вихідні у Франківську видалися дуже вітряними. Сильні пориви вітру піднімають з тротуарів і доріг купу пилу та розносять містом.

Франківчанка Людмила Лінник у мережі Фейсбук поскаржилася на те, що після кількахвилинної прогулянки центральною вулицею міста її дитина плакала "чорними" сльозами.

Ми з малими мали приємність прогулятися пішки від Лепкого до музучилища на Січових Стрільців по "сотці". Центральніше не буває. Нарід, це просто пилові бурі! Грубий чорний пил - борото з піском, який хрумтить на зубах! Мій Диво дотепер виплакує з очей пилинки. Йому дісталось найбільше: малюк ще не вміє затулятися від вітру, а їхав у низькому, відкритому прогулянковому візочку. А на вулиці у дитини просто текли ЧОРНІ СЛЬОЗИ. Мені аж якась жінка пальцем тикнула - дивіться, що в нього з очима?! 
А нічого в нього з очима нема. То просто 10 хвилин прогулянки центром європейського міста, по якому їздять якісь там тіпа вуличні пилососи. Про бічні вулиці - годі й казати. А про околиці й поготів. Їхали машиною по Миру позаду автобуса - пил до хмар! І оте все прямо на тротуар, на пішоходів, на велосипедистів. Усе це - на легенях, в очах, на одязі", -
обурюється жінка.

У коментарях інші мешканці міста підтримали невдоволення жінки.