Франківець продовжує боротьбу у шоу "Мастер Шеф. Професіонали"


27 лютого глядачі побачили четвертий випуск кулінарного шоу країни «МастерШеф. Професіонали»-3.

19-ка учасників пройшла перевірку на кулінарний хист, навчилась передавати рецепти лише за звуками, пише Бліц-Інфо.

На початку першого конкурсу учасники поділилися на три команди. Профі довелося гарненько розім’ятися, адже судді перевіряли, чи володіють вони обов’язковою суперсилою для кожного шефа ― мовою кулінарії. Капітани й су-шефи створювали аудіорецепти класичних страв для своїх команд за допомогою звукозаписувальних гаджетів. Звісно, без жодного слова, – лише звуки нарізання продуктів, кипіння окропу, збивання жовтків тощо. Учасники команд, прослухавши аудіозапис, розгадували страви і готували їх за одну годину.

Другий конкурс був спрямований на перевірку креативності професіоналів. Після розподілу учасники підійшли до робочих поверхонь, на яких були авторські страви суддів, що є хітами продажів у їхніх ресторанах.Однак на них чекав ще один сюрприз — чорна коробка. Під нею на всіх трьох поверхнях були набори продуктів для цих страв. Судді готували їх винятково за власним баченням. Учасники повинні були по-новому переосмислити страви, щоб приготувати справжні кулінарні шедеври! Їм потрібно було приготувати якомога більше страв-шедеврів із запропонованих інгредієнтів. 

Після результатів конкурсів франківець Микола Мигаль піднявся на балкон та продовжив боротьбу за звання найкращого кулінара країни.

Ігор Міщенко, Марина Собко, Дмитро Кузнецов і Радек Конечни зійшлися в жорсткому протистоянні на битві чорних. На робочих поверхнях вони побачили маленькі баночки. Страва учасників мала зайняти площу банки — тобто бути дуже маленькою і легенькою. У підсумку кухню «МастерШеф. Професіонали»-3 в 4 випуску залишили Марина Собко і Дмитро Кузнецов. 

Нагадаємо, 26-річний Микола Мигаль у кулінарії вже дев’ять років. Раніше франківець працював у відомому ресторані, гостями якого були три президенти України. Чоловік потрапив у 20-ку найкращих, нагодувавши суддів шоу качиним філе з карамелізованим кленовим листям, яке зібрав у міському парку. Згодом Мигаль здивував суддів стравою з цибулі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!