Головна спортивна подія: у Франківську проведуть турнір з баскетболу на підтримку ЗСУ


4 вересня, неділя, на Вічевому майдані відбудеться змагання за звання чемпіона з баскетболу з метою збору коштів на квадрокоптери для Збройних Сил України. Турнір організовується за підтримки компанії blago developer, яка виступила генеральним спонсором заходу.

Забудовник blago developer постійно підтримує спортивні події та молодих спортсменів, а від початку повномасштабного вторгнення росії ще й активно долучається до всіх благодійних заходів на підтримку наших воїнів.

Довідково. Турнір 3х3 – один з видів баскетболу, що грається двома командами на одному баскетбольному кільці. Він розвинувся з вуличного баскетболу та, згідно з дослідженнями ESSEC Business School на замовлення Міжнародного олімпійського комітету, є найбільшим міським командним видом спорту у світі. Турнір відбуватиметься на унікальному офіційному покритті Elite Class FIBA 3х3, яких всього три в Україні.

Це вже не перші благодійні змагання спортсменів. Нещодавно на двох турнірах у Івано-Франківську та в Калуші баскетболістам вдалося зібрати кошти на автомобіль для ЗСУ – Nissan Navara. Тому цього разу організатори очікують на не меншу активність містян.

Запрошуємо подивитися захопливе протистояння та долучитися до збору:

4 вересня, з 11 по 21 год

Локація: м. Івано-Франківськ, Вічевий майдан

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!