Головного лікаря ЦЕМД Прикарпаття призначили на посаду завдяки родинним зв'язкам?


Головного лікаря обласного центру екстреної медичної допомоги Володимира Похмурського звинувачують у використанні службового становища та незаконному призначенні його на посаді.

Про це йдеться у журналістському розлідуванні "Голос-інфо"

Як інформує "Голос", Володимир Похмурський, був із порушенням конкурсних умов призначений на посаду головного лікаря центру екстренної медичної допомоги Івано -Франківської області. А також вчинив черговий злочин відносно голови профспілки станції швидкої допомоги м. Івано-Франківська Богдана Венника. 

"Про вчинення злочину та захист порушених прав Богдан Венник звернувся в прокуратуру Івано-Франківської області, однак останні в порушення вимог діючого КПК України взагалі відмовились здійснювати її перевірку, навіть не опитали заявника, членів профспілки відправили її на розгляд керівника департаменту медичного забезпечення області Р.Мельнику, який і призначив В.Похмурського на посаду.

Нагадаємо, що В. Похмурський був особисто запрошений на посаду керівника ЦЕМД Івано-Франківської області Романом Мельником та перебуває з ним у родинних стосунках. Про це знає весь Івано-Франківськ, але тільки не працівники прокуратури.

У зв'язку із серйозними порушеннями виявленими під час журналіського розслідування "Всеукраїнське об'єднання "Голос" звернулось до міністра охорони і генерального прокурора України з вимогою провести ретельну перевірку викладених фактів та притягнути винних осіб в тому числі і працівників Івано-Франківської області до дисциплінарної відповідальності", - йдеться на сайті "Голос-інфо".