Громада не повинна бути ошуканою, - Кошулинський закликає провести перевибори на 87 окрузі


Кандидат у народні депутати Руслан Кошулинський закликає визнати результати виборів на 87 окрузі недійсними і оголосити перевибори.

Таку думку свободівець висловив в мережі, апелюючи до подій на окружній виборчій комісії.

"Дякую кожному, хто віддав свій голос за мене на виборах, хто прийшов на дільниці і виконав свій громадянський обов'язок. Було непросто. Ми чесно провели виборчу кампанію , коли опоненти дозволяли собі брудні технології. Коли на одних терезах опинялися з одного боку гідність і відповідальність за сказане слово, а з іншого - мільйонний ресурс ставлеників олігархів. Зрештою, достатньо лише глянути на те, що відбувалося в день тиші, в сам день виборів і зараз, під час підрахунку. Очевидні факти підкупу голосів, численні порушення на дільницях і те, що зараз відбувається в ОВК - це яскравий приклад грубої, незаконної боротьби за владу. Зважаючи на численні порушення і на ситуацію, що зараз відбувається, вимагаємо визнати результати виборів недійсними і оголосити перевибори. Громада не повинна бути ошуканою. Ці вибори показали, що українці можуть об'єднатися і тепер потрібно скоординувати свої сили і перемогти у цій боротьбі за справедливість. «Свобода» захищатиме ваш вибір!", - написав Руслан Кошулинський в мережі.

Нагадаємо, сьогодні ЦВК замінила голову ОВК №87 та трьох членів комісії. Зазначені члени комісії не з’явились на продовження засідання окружної виборчої комісії 30 березня о 12 годині. Крім них, не прийшли ще 5 членів ОВК.

Як ми писали раніше, екзит-пол та паралельний підрахунок голосів у штабах кандидатів показав, що на виборах з відривом у 198 голосів перемагає Олександр Шевченко (За майбутнє). Свободівець Руслан Кошулинський - другий. Втім, у штабі висуванець від "Слуг народу" Василя Вірастюка заявили, що перемога за їхнім кандидатом, не представивши даних паралельного підрахунку голосів. Тим часом ЦВК опрацювала 67% протоколів, лідирує Вірастюк. Далі підрахунок зупинився, оскільки ОВК відправила на перерахунок результати 14 ДВК. 

Зараз на місці прихильники обох кандидатів. Очікують, що ніч може бути неспокійною. Наразі ОВК не відновила роботу.

До теми:В Надвірній прихильники Олександра Шевченка пікетують ОВК

 Вночі “замінували” окружну виборчу комісію на Франківщині (87 округ)

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!