Гуска сама знайшла поліцейського і попросила врятувати своїх пташенят


Офіцер Джеймс Гивенс служив в Департаменті поліції більше 26 років, але за весь цей час з ним не траплялося нічого подібного.

У звичайний робочий понеділок Гівенс сидів у своїй патрульній машині. Несподівано на стоянці з'явилася непрохана гостя, яка буквально вимагала уваги поліцейського і, здавалося, була налаштована більш ніж рішуче.

«Ця гуска просто підійшла і стала стукати дзьобом в двері моєї машини. А потім вона відійшла в сторону, озирнулася і подивилася прямо на мене»

Гуска кілька разів йшла, оглядалася і поверталася. Зрештою Гівенс вирішив залишити автомобіль на стоянці і піти за нею. Опісля він ні разу не пошкодував, що вчинив саме так.
На галявині біля струмка офіцер побачив маленьке гусеня, яке заплуталося в тріснутій повітряній кульці і ніяк не могло встати.

І хоча офіцер був просто ошелешений побаченим, він побоявся наблизитися до пташеняти. Побоявся, що гуска неправильно розтлумачить його наміри і нападе. Він вирішив викликати підмогу. На прохання Гівенса відгукнулася його колега Сесілія Шаррон, яка тут же приїхала до струмка.
«Мама-гуска спокійно спостерігала за цим, немов знала, що ми хочемо допомогти. Це було просто дивно »

Коли малюк опинився на волі, поліцейські довго спостерігали, як він, щасливий, повертається до своїх родичів, вітається з кожним членом своєї великої родини і спливає далеко-далеко. Шаррон навіть почала плакати. Вона сказала, що за всі 24 роки її служби це був найзворушливіший момент.
«Я вірю, що наша історія надихне інших на прояв співчуття до наших маленьких друзів і сусідів по планеті»

І нехай ми не можемо знати напевно, що спонукало гуску звернутися за допомогою до цього поліцейському, найголовніше - він і його колега зуміли допомогти їй.

Джерело adme.