Івано-Франківська обласна рада розгляне угоду щодо сланцевого газу 20 вересня


Сьогодні на офіційному сайті Івано-Франківської обласної ради з'явилося розпорядження голови обласної ради про скилкання позачергової 24-ї сесії обласної ради. Депутатів знову зібрало питання про сланцевий газ.

“Враховуючи пропозицію 40 депутатів обласної ради та відповідно до статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розділу 2.3. “Чергові та позачергові сесії обласної ради” Регламенту Івано-Франківської обласної ради, затвердженого рішенням обласної ради від 21.06.2013. № 949-22/2013, скликати позачергову двадцять четверту сесію обласної ради 20 вересня 2013 року о 10 годині в залі засідань обласної ради (ІV поверх) з порядком денним:

Про погодження проекту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки “Олеська”, між державою Україна, компанією “Шеврон Юкрейн Б. В.” та товариством з обмеженою відповідальністю “Надра Олеська”.

На сесію запросити народних депутатів України, голову обласної державної адміністрації, заступників голови обласної державної адміністрації, директорів департаментів, начальників управлінь і відділів обласної державної адміністрації, голів районних рад, міських голів міст обласного значення, голів районних державних адміністрацій, керівників правоохоронних та судових органів, обласних підприємств і установ, політичних партій та громадських організацій, представників засобів масової інформації, — йдеться у розпорядженні голови Івано-Франківської обласної ради.