Івано-Франківська облрада не спромоглася прийняти звернення по "тушці" Володимира Купчака


Депутати Івано-Франківської обласної ради не прийняли звернення про засудження дій депутата Верховної Ради України від Тисменицького мажоритарного округу Володимира Купчака із вимогою скласти ним повноваження.

Нагадаємо, що нардеп Володимир Купчак вийшов з фракції ВО «Батьківщина». Його миттю охрестили «тушкою». Пізніше в інтерв’ю ЗМІ Володимир Купчак заявив, що він не продавався, а вийшов з фракції ВО «Батьківщина» «за ідею» і планує створити у парламенті нову опозиційну фракцію.

На сьогоднішній сесії Івано-Франківської обласної ради депутати мали прийняти звернення щодо засудження таких дій нардепа. Проте дане рішення не отримало необхідної кількості голосів.

Голова обласної ради Василь Скрипничук заявив, що дасть оцінку діям депутатів по-прізвищах на майбутній прес-конференції.

За словами депутат облради Петра Шкутяка, частина депутатів не голосувала за звернення, адже не вважає за потрібне брати на себе відповідальність за дії Володимира Купчака, який був висунутий від об’єднаної опозиції по квоті «Фронту змін».