Івано-Франківське ТзОВ «Інвестиційно-будівельна компанія «Ніка» коментувати ситуацію з позовом до суду відмовляється


Представники ТзОВ «Інвестиційно-будівельна компанія «Ніка» ситуацію щодо позову Департаменту комунального господарства транспорту та зв’язку за невиконання робіт по вулиці Шевченка коментувати відмовляються.

Як повідомили кореспонденту «Бліц-Інфо» юристи компанії «Ніка», керівництво сподівається, що позов до суду буде анульовано.

«З позиції керівництва коментувати ситуацію ми не будемо. Скажу лише одне –сподіваємось, що позов буде анульовано, бо всі обов’язки, які на нас покладені ми виконуємо, а інформація дещо недостовірна»,- зазначив юрист ТзОВ «Інвестиційно-будівельна компанія «Ніка».

Нагадаємо, керівництво Департаменту комунального господарства транспорту та зв’язку виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради змушене звернутися в суд з вимогою розірвати договір з виконавцем робіт на вулиці Шевченка – ТзОВ «Інвестиційно-будівельна компанія «Ніка» та оголосити новий тендер.

Як пояснили у департаменті  все через неспроможність чи небажання підрядника, який ще в 2012 році виграв тендер – ТзОВ «Інвестиційно-будівельна компанія «Ніка», виконувати роботи відповідно до укладеного договору та взятих на себе зобов’язань.

Роботи з капітального ремонту вулиці Шевченка наразі повністю призупинені, причиною  є відсутність обігових коштів на придбання  бруківки та  інших будівельних матеріалів.

В департаменті цю заяву спростовують і вказують на те, що ще в липні 2013 року на рахунок підрядника було перераховано аванс у розмірі 900тис.грн., а жодних актів про виконані роботи із сумами витрат досі не поступало.