Івано-франківський виконком думає, що відповісти прокуратурі


Виконком вирішив не відповідати сьогодні, 18 вересня, на протест прокуратури.

Нагадаємо, що мова йде про рішення під назвою «Про розгляд подання прокуратури м. Івано-Франківська» (щодо порушень законів та Податкового кодексу, які стосуються паркування в обласному центрі). 15 серпня цього року прокуратура надіслала подання на ім’я міського голови Віктора Анушкевичуса, а в ньому - вимоги усунути порушення та покарати винних. Винними, згідно з поданням прокуратури, є директор департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайло Смушак, а також керівник ТС «Сервіс-авто» Андрій Строїч, пише Галицький кореспондент.

У рішенні, яке винесли на засідання виконкому, йдеться про те, щоб взяти інформацію прокуратури до відома. Про покарання винних мова не йде.

Як пояснив на засіданні виконкому перший заступник міського голови Зіновій Фітель, розгляд питання слід перенести, адже попередня дискусія тривала півтори години. Отже, питання потребує доопрацювання. Депутат Сергій Борзов не погодився. Мовляв, терміни на відповідь прокуратурі минули. Це виконкомівців не злякало, тому питання перенесли.