Кандидат в мери Руслан Марцінків підписав меморандум з “Прозорими Радами”


Кандидат на посаду міського голови Івано-Франківська Руслан Романович Марцінків підписав меморандум з учасниками коаліції “Прозорі Ради”.

Підписання відбулось 30 жовтня 2015 року в офіційній приймальні кандидата на посаду міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа на вул. Василіянок, 15. йдеться на сайті "Прозорих рад"

Під час підписання кандидат на посаду міського голови обговорив з учасниками коаліції важливість внесення змін до нормативно-правових актів Івано-Франківської міської ради та висловив готовність продуктивно працювати з коаліціантами “Прозорих Рад” у разі обрання міським головою Івано-Франківська. Сторону коаліції під час підписання представляли Кицюк Максим, Зелінська Христина та Василик Тетяна.

Зміст меморандуму передбачає сприяння новообраного міського голови Івано-Франківська у питанні внесення змін до нормативно-правових актів Івано-Франківської міської ради, зокрема йдеться про Регламент Івано-Франківської міської ради, Регламент виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, положення про постійні депутатські комісії та Статут територіальної громади міста.

Текст меморандуму можна прочитати тут.

Нагадаємо, Коаліція “Прозорі Ради” утворена в рамках проекту «Здійснення адвокасі кампанії з імплементації нового антикорупційного законодавства органами місцевого самоврядування». Даний проект реалізовується в рамках п’ятирічного проекту “Об’єднюймося заради реформ” (UNITER), що фінансується Агенцією з міжнародного розвитку США (USAID) та виконується міжнародною організаією Pact, Inc. в Україні.