Керівництво Івано-Франківського міського відділу державної міграційної служби України провело зустріч з головами ОСББ


За сприяння керівництва виконавчого комітету Івано-Франківської ради та Центру надання адміністративних послуг 19 вересня 2013 року в приміщенні виконавчого комітету міської ради відбулась зустріч голів ОСББ м.Івано-Франківська з керівництвом Івано-Франківського міського відділу державної міграційної служби України в Івано-Франківській області.

Начальник Івано-Франківського міського відділу державної міграційної служби України в Івано-Франківській області Наталія Ільчишин та керівник Центру надання адміністративних послуг Надія Прокопів – Старчевська розповіли про те, що реєстрація та зняття з реєстрації громадян, будинки яких перебувають на балансі ОСББ, здійснюється через Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська.

Учасників зустрічі цікавили питання обліку осіб, які знімають житло у будинках, осіб без реєстрації та видачі довідок про склад сім’ї (реєстрацію) для отримання різного виду соціальної допомоги.

За результатами зустрічі з головами ОСББ надано матеріали з інформацією щодо надання послуг реєстрації та зняття з реєстрації громадян через ЦНАП, а також подальшої співпраці у цьому напрямку.

Довідково
У Центрі надання адміністративних послуг (вул.Незалежності,9) надаються послуги управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області:
      1.Зняття з реєстрації місця проживання особи
      -термін виконання – 1 робочий день
      -вартість послуги – безкоштовно
      2.Реєстрація місця проживання/перебування особи
      -термін виконання – 1 робочий день
      -вартість послуги – 0,85 грн. (державне мито).

Телефон для довідок: 75-20-41, 75-20-61 Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (вул.Незалежності,9).