Керівництво Івано-Франківського ТзОВ "СТЕК" : "Заяви департаменту комунального господарства брехня та маніпулювання фактами"


Анатолій Максименко директор ТзОВ «Станіславська енергетична компанія» ствердження Департаменту комунального господарства транспорту та зв’язку називає брехнею і маніпулюванням фактами.

Нагадаємо, нещодавно у Департаменті комунального господарства транспорту та зв’язку повідомили кореспонденту «Бліц-Інфо», що ТзОВ «СТЕК» самоусунулось від підготовки житлових будинків до зими і якщо вони не врегулюють свої  відносини з комунальними підприємствами, департамент ініціюватиме позбавлення «СТЕКу» статусу виконавця послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання в Івано-Франківську.

«ТзОВ «СТЕК» самоусунулось від підготовки житлових будинків до зими і за них це змушене в останній момент робити ДМП «Івано- Франківськтеплокомуненерго». У випадку, якщо ТзОВ «СТЕК» не врегулює свої відносини з комунальними підприємствами міста та не переорієнтує свою діяльність із заробляння грошей на забезпечення мешканців якісними послугами, Департамент буде ініціювати рішення про позбавлення їх статусу виконавця послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання в місті», - кажуть у Департаменті.

Однак всі звинувачення і подібні заяви керівництво ТзОВ «СТЕКу» відкидає і пояснює ситуацію так:

«Це абсолютно неправдива інформація. Коли КП «ЄРЦ» проводило тендер наші документи не прийняли Говорити, що ми усунулись - це тут абсолютно ні до чого. Ми не маємо права, ми лише обслуговуємо зовнішні мережі, «ЄРЦ» до робіт нас  не допускає. І працювати з нами не бажає. Тут немає про що говорити»,- зазначив Анатолій Максименко.