Керівник УМВС в Івано-Франківській області прозвітував перед облрадою


На сьогоднішній сесії Івано-Франківської обласної ради депутати заслухали звіт керівника обласної міліції Олега Сало.

Звіт головного правоохоронця Прикарпаття супроводжувався презентацією.

«В порівняння з аналогічним періодом минулого року зменшилася кількість тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень, умисних вбивств, зґвалтувань та крадіжок майна з квартир громадян, злочинів пов’язаних з порушенням правил дорожнього руху, які мали смертельні наслідки», - повідомив Олег Сало.

За словами головного міліціонера Прикарпаття, в Івано-Франківській області вперше у державі запроваджено систему оповіщення правоохоронців, і за необхідності громадян, про вчинення резонансних кримінальних правопорушень через послугу смс-розсилка.

Запитання депутатів Івано-Франківської облради до Олега Сало перетворилися на побажання роботи прикарпатської міліції. Зокрема, депутати звернули увагу правоохоронців на незаконну паркову в обласному центрі, вживання алкоголю неповнолітніми в нічних клубах області та на посилення роботи дільничних працівників міліції серед школярів.

Керівник УМВС в Івано-Франківській області Олег Сало визнав, що певні недоліки у роботі є, але разом з тим прикарпатська міліція намагається все робити для захисту жителів області. У свою чергу Олег Сало поскаржився на деяких мешканців Прикарпаття, які умисно провокують та не поважають правоохоронців. Правоохоронець повідомив, що скоро відбудеться спільне патрулювання до дорогах Івано-Франківщини міліції із журналістами, аби громадськість побачила, як неадекватно реагують деякі мешканці області на складання протоколів.

У підсумку, облрада прийняла звіт керівника УМВС в Івано-Франківській області. А перший заступник голови облради Олександр Левицький висловив подяку правоохоронцям селища Отинія і загалом високо оцінив робота правоохоронців.