Мер Калуша Ігор Насалик прослідкує за тим, що їстимуть депутати


Про це він нещодавно заявив депутатам Калуської міської ради.

Причиною того, що міський голова звернув увагу на харчування депутатів, стала затримка депутатів із перерви, яка була оголошена у сесійній залі. Влучивши момент, депутати масово «посунули» на «перекур», а потім — перекусити у «їдальню» ПК «Мінерал», пишуть "Вікна".

Дзвінок, який сповіщав про продовження сесії, не усіх депутатів змусив відірватися від обіду.

Підганяти тих, хто спізнився, прийшов міський голова. А вже у сесійній залі оголосив: депутати харчуються неправильно. Тому до наступної сесії подумають над тим, щоб організувати для депутатів повноцінні обіди. За те, щоб повноцінно прохарчуватися, депутатам доведеться викласти у межах 30-40 гривень. 
До речі, таке рішення, можливо, посилить ще й депутатську дисципліну, адже депутати переважно, з обіду збираються вкрай повільно, і доводиться затримувати сесію, аби назбиралася мінімально необхідна кількість депутатів.

У їдальні ПК «Мінерал» на обід пропонують булочки з різноманітною начинкою та — чай-каву. І міський голова Ігор Насалик ще кілька місяців тому також перекушував булочками, а каву міському голові, переважно, подають на трибуну, під час сесії.

До речі, у буфеті Верховної Ради народні депутати харчуються рибними стравами та овочевими салатами.Нещодавно у ВР здорожчав осетер та урізноманітнилося меню. Проте, закрили курилки й нардепи-курці змушені виходити на вулицю - як і депутати Калуської міської ради.