Мережу «підірвало» відео з пантерою, яка кидається на людину… щоб обняти


Незвичну поведінку диких тварин можна побачити в Мексиці.

Невимушено спираючись на огорожу в притулку для тварин, мексиканець весело розмовляє іспанською, в той час як пантера — 50-кілограмовий набір глянцевих м’язів, кігтів і зубів — тихо пробирається до нього, повідомляє Quibbll.

Як тільки величезний кіт зібрався стрибнути, хлопець повертається і починає сміятися і грати з твариною, якого він називає своїм «малюком».

Едуардо Серіо дразнить кішку, щоб та його наздоганяла, потім стрибає на бордюр, тварина витончено сплигує слідом. Хлопець знову стрибає вниз і цілує пантеру в ніс, нахиляючись трохи назад, коли тварина замахується на нього і скалить зуби.

Приголомшливо: він знову і знову продовжує цілувати тварину і тоді свідки події починають розуміти, що ніяка небезпека йому не загрожувала, оскільки пантера починає його облизувати. Потім хлопець дружньо її відштовхує від себе, і кішка задоволена вмощується на траву позаду нього — просто, щоб поспостерігати.

Як виявилося, ягуара зватить Каль-Ель — ім’я Супермена при його народженні, — і це один з «малюків» мексиканця Серіо, про яких він піклується в своєму притулку.

Серіо керує Фондом «Чорна пантера — Білий тигр», який піклується про покинутих великих кішок, і бореться проти скасування законів, відповідно до яких розведення тварин в Мексиці є легальним.

На цей момент кількість «малюків» Серіо, серед яких є також леви, тигри і рисі, обчислюється в сотнях, а притулок займає 30-акрів площі.