Мешканці 10 івано-франківських будинків можуть залишитись без тепла


Причина - в жалюгідному стані внутрішньо-будинкових мереж цих житлових будинків.

Про це в розмові з кореспондентом «Бліц-Інфо» повідомив директор Івано-Франківського комунального підприємства «Єдиний розрахунковий центр» Вадим Войтик.

«На сьогодні підготовка до осінньо-зимового періоду 2013-2014 років вийшла на фінішну пряму. Практично у всіх будинках, що перебувають на балансі «ЄРЦ» були проведені заплановані ремонтні роботи. З початком опалювального сезону проблеми можуть виникнути на деяких окремих об’єктах, де мешканці не погодились на виконання ремонтів. До прикладу, стан мережі центрального опалення будинків на Бандери 10, Львівській 7а та Коновальця 147 в аварійному стані, та все ж жителі не погодились на проведення потрібних робіт», - зауважує директор КП.

Хоча Вадим Войтик зазначає, що потрібні ресурси для цих робіт були.

«Коли прийде час включення тепла, в цих будинках можуть виникнути проблеми. Думаю, тоді жильці вже будуть на все погоджуватись, тільки щоб в квартирах було тепло. Та тоді вже буде пізно щось робити, адже на такі капітальні реконструкції потрібен час. З огляду на це все, ми не можемо гарантувати співвласникам згаданих будинків відповідну якість послуг», - наголошує пан Войтик.

За словами директора «ЄРЦ» в Івано-Франківську 10 будинків, мешканці яких не погодились на виконання ремонтних робіт.