Мешканців Франківської громади закликають подавати проєкти на весняну хвилю "Малих грантів"


Програма «Малі Гранти Теплого Міста» стартувала з весняною хвилею програми та пропонує отримати фінансування на реалізацію власних ініціатив.

Команди можуть отримати до 20 тис. грн для підтримки власних проєктів. Ініціатори проєкту повинні бути готові забезпечити проєкт власним внеском або
співфінансуванням на суму, не меншу 10% від загального бюджету заявки. Фонд програми формується з внесків бізнес-спільноти платформи «Тепле Місто», а також за підтримки організації The National Endowment for Democracy. Загальна сума грантового фонду хвилі складає 120 тис грн.

Для того, щоб взяти участь в конкурсі, потрібно подати ґрантову заявку до 26 лютого.

Обов’язкова умова – проєкт має бути реалізований в Івано-Франківській ОТГ та відповідати одному з семи тематичних напрямів програми:

● прогресивна освіта
● розвиток прогресивного підприємництва
● сучасне мистецтво
● стала мобільність
● екологія та енергоефективність
● гарячий спорт
● міський простір.

У межах конкурсу існує унікальна можливість позмагатись за фінансування власної ідеї для тих, хто ще не мав досвіду реалізації власних проєктів. Максимальна сума підтримки в цій категорії складає 10 000 грн. У разі виникнення питань, команди можуть звернутись з проханням особистої консультації з координатором програми, написавши на пошту чи зареєструвавшись на одну з очних зустрічей (більше новин на офіційній сторінці проєкту у Facebook).

Електронна пошта: grants@warm.if.ua.

Контактний телефон: +380 099 3813679, Христина Магас (координаторка програми).

«Малі Гранти» - ґрантова програма, створена платформою «Тепле Місто» у 2015 році для активізації та посилення низових ініціатив, громадських організацій та середовищ, що втілюють власні соціальні проєкти в Івано-Франківську.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!