Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус після ДТП набирається сил в домашніх умовах


Нагадаємо, 8 серпня о 9.20 міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус потрапив у ДТП.

Відпочиваючи у Львівській області разом із сім’єю, Віктор Анушкевичус здійснював ранкову велопробіжку разом із сином. Несподівано на вузькій дорозі назустріч їм вилетів автомобіль «Урал». В результаті ДТП постраждав тільки міський голова. Учасники ДТП претензій один до одного не мають.

Стан Віктора Анушкевичуса лікарі оцінювали як середньої важкості. Міського голову доправили до Івано-Франківська, де під керівництвом головного хірурга міста він проходив обстеження в лікарні. Пізніше його госпіталізували у Центральну міську клінічну лікарню. У Віктора Анушкевичуса діагностували перелом лівої руки та забої.

Наразі невідомо коли міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус приступить до виконання своїх обов’язків. Про це корреспонденту «Бліц-Інфо» повідомили у прес-службі міського голови.

Віктор Анушкевичус перебуває вдома на реабілітації після лікування та кількох операцій. Точну дату виходу міського голови на роботу не називають, але передбачають, що Віктор Анушкевичус зможе уже головувати на наступній сесії Івано-Франківської міської ради.

Нагадаємо, що міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус виконав лише 24% своїх обіцянок.