Місяць лежав паралізований на лавці: У Франківську через людську байдужість помер чоловік


Біля івано-франківського залізничного вокзалу помер бездомний чоловік. Він близько місяця лежав на лавці паралізований, але ніхто не звертав на нього уваги.

20 травня франківський священник Володимир Войтович на вокзалі помітив лежачого на лавці старшого чоловіка. Як виявилось, він був паралізований і лежав там давно. Отець Володимир відразу почав шукати заклад, куди можна було б доставити чоловіка для лікування і догляду.

"Наскільки вражає людська байдужість. Сьогодні я побачив цього чоловіка, який лежав і на ньому вже сиділи мухи. Це вокзал. Тут щодня проходить купу людей. Він вже місяць, бідолаха, тут лежить. Він паралізований, не може ходити. Його ніхто не приймає. Спробую знайти притулок, щоб його доглянули",- розповів священник. 

Заклад знайшли, але з допомогою запізнилися - чоловік так і помер на тій лавці. Цю страшну історію у мережі розповіла франківка Наталія Палійчук.

"На превеликий жаль, ми не встигли допомогти. Дякую всім хто відгукнувся!!! Ми знайшли і медзаклад, який його б прийняв на обстеження і хоспіс… Йдучи сьогодні по дорозі на вокзал для перевезення чоловіка, я дізналась від отця Володимира, що він помер! Мені дуже сумно і гірко, що ми не встигли, що людина так і померла на лавці, не дочекавшись допомоги. Попри нього проходили сотні людей кожного дня, але всім було байдуже. Людина померла не внаслідок воєнних дій, а внаслідок байдужості цивілізованого світу. В мене бракує слів! Сьогодні ввечері молимось в Церкві Святого пророка Іллі УГКЦ за упокій його душі Царство небесне",- написала жінка.

ОНОВЛЕНО

В поліції розповіли деталі смерті безпритульного на вокзалі у Франківську.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!