В поліції розповіли деталі смерті безпритульного на вокзалі у Франківську


Вчора, 21 червня в соцмережі повідомили, що біля івано-франківського залізничного вокзалу через людську байдужість помер бездомний чоловік.

20 травня франківський священник Володимир Войтович на вокзалі помітив лежачого на лавці старшого чоловіка, який лежав там доволі давно. Отець Володимир відразу почав шукати заклад, куди можна було б доставити чоловіка для лікування і догляду. Заклад знайшли, але з допомогою запізнилися - чоловік так і помер на тій лавці.

Як повідомили Бліц-Інфо в пресслужбі обласної поліції, на тілі покійного не знайшли слідів насильницької смерті.

"20 червня на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Залізничній на лавці виявлено тіло чоловіка. На місце виїхала СОГ. На тілі людини не виявили жодних тілесних ушкоджень, тіло направили на розтин. Як з'ясували поліцейські, він є житель Закарпатської області, 1954 року народження. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою "природна смерть". За висновком експерта причиною смерті стала серцева недостатність",- повідомила пресофіцерка поліції Анна Човган.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!