Минулої доби на Прикарпатті палали господарські будівлі


Минулої доби на Прикарпатті зареєстровано 5 пожеж

13 жовтня о 06:50 в селі Чернятин Городенківського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено перекриття та покриття на площі 70 м.кв., вікна та двері, речі домашнього вжитку. На місці пожежі врятовано літню кухню. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

13 жовтня о 14:59 год. в селі Добровляни Калуського району горіло сміття на відкритій території на площі 30 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Ввечері в селищі Отинія Коломийського району сталося загорання водному із місцевих помешкань. Внаслідок пожежі  пошкоджено стелю в кімнаті  на площі 1 м кв. Попередня причина виникнення пожежі – перекал печі.

Близько опівночі горіла літня кухня в селищі Ланчин Надвірнянського району. Внаслідок пожежі знищено покриття та перекриття на площі 20 м.кв., речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни. Причина виникнення пожежі встановлюється.

13 жовтня о 23:29 в селі Завадка Калуського району виникла пожежа прибудови до господарської будівлі. Вогнем знищено покриття на площі 5 м.кв,  пошкоджено перекриття та стіни. Причина виникнення пожежі  встановлюється.