На Івано-Франківщині держохорона врятувала будинок від затоплення


В місті Долина, що на Прикарпатті близько 23 години по лінії 102 поступило повідомлення, від жителів будинку, що на проспекті Незалежності. Мешканці повідомили, що сусіди, квартира, яких розташована на верхньому поверсі заливають їх і не відчиняють двері.

Через лічені хвилини наряд групи затримання уже був на місці виклику. При обстеженні об’єкта, відразу було встановлено «злочинця», але боротись з ним виявилось куди складніше, ніж зі звичайним крадієм. Крізь двері квартири було чути шум води – ситуація вимагала негайного прийняття рішення. Від чітких та професійних дій наряду залежав розмір матеріальних збитків власників квартир.

За лічені секунди причини «потопу» були усунуті. В ході розслідування працівниками міліції було встановлено, що в даній квартирі проводився ремонт і майстер, котрий проводив ремонтні роботи, не закрив, повністю на кухні кран, що й спричинило затоплення.

Мешканці будинку, щиро дякували наряду міліції охорони за небайдужість та швидкі і професійні дії, завдяки яким вдалося швидко ліквідувати загрозу та уникнути значних матеріальних збитків.