На Прикарпатті зафіксовано ще 11 випадків захворювання на коронавірус


За результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії ЦГЗ України та обласних лабораторних центрів загалом підтверджено 145 випадків COVID-19.

Зокрема, протягом дня підтверджено 32 нових випадки. Про це йдеться в повідомленні Центру громадського здоров’я України.

Так, в Івано-Франківській області зафіксовано 16 випадків, з них 11 протягом доби (2 летальних).

Серед них, позитивний результат показав тест раніше померлої 65-річної жінки з села Чукалівка.

Загалом вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України дослідила більше 1 000 зразків. Крім того, діагностику здійснюють і обласні лабораторні центри. Лабораторії досліджують не лише зразки людей, яким встановлено підозру, а й контактних осіб.

Як писало Бліц-Інфо, раніше головний санітарний лікар області Руслан Савчук розповів про перебіг хвороби померлої 65-річної мешканки Чукалівки.

Нагадаємо, на Прикарпатті вже зареєстрували 16 випадків захворювання, 2 з них - летальні. 17 березня в обласній інфекційній лікарні померла 56-річна мешканка Івано-Франківська. Лікарі діагностували в неї грип «А», ускладнений пневмонією. Втім, також відправили аналіз до Києва, аби перевірити на коронавірусну інфекцію. Відтак, лабораторія підтвердила, що це був саме коронавірус. Другою померла мешканка Чукалівки, у якої підозрювали коронавірус.

Слід також відзначити, що результатів дослідження біоматеріалу 60-річної жінки, яка померла 24 березня, область ще очікує.

Також читайте: На Прикарпатті вже п'ять хворих на коронавірус. В Україні - 73

У священника з Надвірнянщини підозрюють коронавірус

На Прикарпатті розповіли про стан двох медиків, заражених коронавірусом

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!