На Прикарпатті Церква започаткувала проект «Великодня милостиня для потребуючих»


«Карітас» Коломийсько-Чернівецької єпархії запускає новий проект «Великодня милостиня для потребуючих». Метою проекту є допомого найбіднішим людям, котрі відвідують благодійну їдальню.

"Благодійна їдальня в нашому фонді діє з 2002 року. Від того часу до сьогодні ми надали понад 150 000 благодійних обідів для безхатченків, людей в тяжкому матеріальному становищі, а також людей з обмеженими фізичними можливостями та потребуючих дітей", — розповіла Валерія Сулима з прес-служби «Карітасу» Коломийсько-Чернівецької єпархії, інфомують ”Вікна” 

За її словами, їдальня функціонує, в основному, за рахунок доброчинних пожертв. яких зараз дуже мало. Коли під час посту відмовитеся від алкоголю, солодощів, чи інших приємностей, то зможете вкинути кошти до скриньки та цим самим допомогти конкретним людям, просять волонтери. Ваших 5 гривень щоденної пожертви допоможуть забезпечити обідом одну особу на день.

"Тож, ми просимо Вашої допомоги, з надією, що доброта вашого серця виллється в допомогу найбільш незахищеним людям", — каже Валерія Сулима.