На Прикарпатті чиновників ознайомлювали з сучасними технологіями вирощування та зберігання плодів і ягід


29 серпня п.р. у Снятинському районі за участю заступника голови обласної адміністарції Василя Бруса, директора департаменту агропромислового розвитку Івана Андріїшина проведено обласний науково-практичний семінар з питань організації проведення комплексу осінньо-польових робіт та перспективи розвитку галузі садівництва і ягідництва.

Учасники семінару - заступники голів, начальники управлінь агропромислового розвитку районних державних адміністрацій, представники профільних служб системи агропромислового комплексу, керівники базових господарств, отримали рекомендації науковців щодо проведення посіву озимих культур. Крім того, ознайомилися з інноваційними підходами при вирощуванні садів і ягід за краплинного зрошення, технологіями вирощування якісного посадкового матеріалу ягідних культур та підщеп.

В приватному підприємстві "Аронія", що Снятині ознайомилися з сучасними технологіями вирощування та зберігання плодів і ягід. Учасникам семінару продемонстровано роботу лінії з виробництва натуральних фруктових соків. У ТОВ "Покуття Фрукт" в селі Стецева оглянули плодово-ягідний розсадник.