На Прикарпатті іменинник викрав і розбив чужий бус


День Святого Валентина відзначали не лише закохані, але й правопорушники. Так, в одному із сіл Надвірнанського району селянин викрав спиртне та харчі, аби відзначити День усіх закоханих.

До Надвірнянського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя одного із сіл району. Чоловік повідомив, що в ніч на 15 лютого поточного року невідома особа з приміщення сільського продуктового магазину здійснила крадіжку продуктів харчування, спиртних напоїв та грошей в сумі 500 гривень.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Опитавши місцевих жителів, правоохоронці отримали інформацію про осіб, які можуть бути причетними до правопорушення. Підозрюваним став 32-річний мешканець цього ж села, раніше не судимий.

Прибувши за адресою, правоохоронці побачили, як чоловік, святкував «вдалий похід до магазину», розпиваючи та закусюючи накраденим. З дозволу господаря, в будинку був проведений огляд, в ході якого було виявлено всі продовольчі товари, які зникли з магазину.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження ч.3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням ужитло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкодипотерпілому). Ведеться досудове розслідування. За вчинене чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавленні волі строком від трьох до шести років, - повідомив начальник райвідділу міліції Іван Кавінський.