На Прикарпатті Надвірнянський районний суд скасував три постанови ДАІ


В серпні місяці 2013 року Надвірнянським районним судом скасовано три постанови працівників ДАІ про притягнення до адміністративної відповідальності водіїв.

Так, головою Надвірнянського районного суду Гурашем М.В. визнано протиправним дії інспектора ДПС 2 взводу роти ДАІ в Івано-Франківській області Калиновського Б.В щодо винесення постанови про накладення адміністративного стягнення на водія в розмірі 255 грн. за адмінправопорушення, передбачене ч.1 ст.122 КУпАП (перевищення дозволеної швидкості), пише НП.

Також головою суду визнано протиправним дії інспектора ДПС 3 взводу роти УДАІ в Івано-Франківській області Біглея І.П. щодо винесення постанови про накладення адміністративного стягнення на водія в розмірі 510 грн. за адмінправопорушення, передбачене ч.3 ст.122 КУпАП (ненадання переваги в русі транспортним засобам міліці, що рухаються з увімкненими світловими або звуковими пристроями). 

Суддею цього суду Мужиком І.І. визнано нечинною та скасовано постанову старшого інспектора Богородчанського ВДАІ УМВС в Івано-Франківській області Кузь Р.П. по справі про адміністративне правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КУпАП (Керування водієм транспортним засобом, технічний стан якого не відповідає вимогам стандартів, правил дорожнього руху і технічної експлуатації) про накладення на водія стягнення у вигляді штрафу 680 грн.