На Прикарпатті суд засудив двох молодиків за згвалтування неповнолітньої


Надвірнянський районний в складі колегії трьох суддів виніс вирок двом гвалтівникам, які в жовтні 2013 року у неприродній спосіб згвалтували неповнолітню жительку с.Зелена Надвірнянського району.

В судовому засіданні встановлено, що місцевий житель разом зі своїм колегою - студентом 4-го курсу НТУ, реалізуючи спільний злочинний намір, на вчинення зґвалтування та задоволення статевої пристрасті неприроднім способом, достовірно знаючи, що потерпіла є неповнолітньою та навчається в Зеленській ЗОШ, діючи умисно за попередньою змовою групою осіб, застосовуючи до потерпілої фізичне насильство, наносячи їй удари та насильно утримуючи її, задовольнили кожен свою статеву пристрасть неприроднім способом. Від отриманих ударів потерпіла дівчина втратила свідомість, при цьому обидва підсудні, скориставшись безпорадним станом потерпілої повторно зґвалтували її неприроднім способом, інформує НП.

В судому засіданні підсудні свою вину визнали, щиро розкаялися і просили їх суворо не карати.

Враховуючи вищенаведені обставини, суд прийшов до висновку, що обвинуваченим слід призначити покарання, що полягає в їх ізоляції та поміщенні на певний строк до кримінально-виконавчої установи, а саме одного ґвалтівника позбавлено волі на  чотири роки, а другого позбавлено волі на один рік шість місяців.