На Прикарпатті засудили сутенерку, яка продавала для сексу неповнолітніх дівчат


У Калуші до трьох з половиною років ув’язнення з конфіскацією майна засудили жінку, яка примушувала до проституції неповнолітніх. Також сутенерка намагалася продати дівчину в сексуальне рабство на туристичному комплексі "Буковель", на чому її й затримали.

Як встановив Калуський міськрайонний суд, у червні минулого року мешканка Калуша спонукала свою неповнолітню сестру, яка була матеріально від неї залежна, до сексу з незнайомим чоловіком. Згодом, до листопада 2014 року, жінка постійно продавала сестру, отримуючи з кожного клієнта від 100 до 800 грн. Сестрі виплачувала по 150 грн., пише Курс

У листопаді сутенерка зуміла втягнути в проституцію ще одну неповнолітню, користуючись її скрутним становищем та погрожуючи насильством. 

Затримали сутенерку 28 січня 2015 року у Калуші при спробі продажу людини для сексуальної експлуатації на 4 місяці в туристичному комплексі "Буковель". Жінка оцінила таку "послугу" в 10 тис. грн.  При отриманні грошей її й арештували.

У суді сутенерка визнала свою вину, розкаялася у вчиненому та просила суворо її не карати.

Суд постановив визнати обвинувачену винною у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. 303 ч. 3, 149 ч. 1 КК України та призначив покарання – 3,5 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного їй майна.