На території ОКЛ побудують готель, підземний паркінг та гелікоптерний майданчик


«Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» замовила виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво адміністративно-побутової будівлі з підземним паркінгом та гелікоптерним майданчиком на території КНП ОКЛ Івано-Франківської обласної ради на вул. Федьковича, 91 в м. Івано-Франківську.

Виготовить проектно-кошторисну документацію ФОП Ігнатюк Назар Олександрович, пише Галичина.

Вартість виготовлення ПКД становить 4,7 млн. гривень. Планується, що роботи завершать до кінця 2022 року.

Проектанти отримали завдання запроектувати нову будівлю з залізобетонного монолітного каркасу в стриманому сучасному стилі, на території існуючих наземних стоянок, що знаходяться в південній частині земельної ділянки.

Об’єкт повинен складатися з двох частин:

1. Підземного паркінгу з гелікоптерним майданчиком;

2. Адміністративно-побутової будівлі.

«Підземний паркінг запроектувати в два рівні з сумарною кількістю 250 машино-місць. Передбачити необхідну кількість в’їздів/виїздів та рамп, евакуаційних виходів з ліфтом. Запроектувати гелікоптерний майданчик над верхнім рівнем підземного паркінгу з дотриманням необхідних вимог», - йдеться у технічному завданні.

Адміністративно-побутову будівлю запроектувати над частиною підземного паркінгу в 5 поверхів з технічним.

В будівлі передбачать:

- Їдальню на 80 посадкових місць з необхідними приміщеннями. Запроектувати на І-му поверсі з окремим входом з зовні та з можливістю входу з загального холу.

- Конференц-зал на 100 місць. Запроектувати на ІІ-му поверсі з необхідними допоміжними приміщеннями.

- Гуртожиток готельного типу запроектувати на 80 місць. Передбачити номера в кількісті 30, з них: 12 номерів 4-хмісних і 18 номерів 2-місних. Готель розмістити на 3 поверхах. Гуртожиток готельного типу передбачити для приїжджих відвідувачів та родичів пацієнтів, що знаходяться на стаціонарному лікуванні, а також для медичних працівників, які перебувають на стажуванні або на обміні досвідом і закордонних гостей.

Плануються дві черги будівництва:

І-ша черга – підземним паркінгом з гелікоптерним майданчиком;

ІІ-га черга - адміністративно-побутової будівлі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!