На вихідних прикарпатці пили і буянили


Цими вихідними в Івано-Франківську на пульт Державної служби охорони надійшло кілька сигналів про спрацювання тривожної сигналізації. На місце події терміново виїжджали наряди груп затримання ДСО.

В 16 годині працівники охорони отримали сигнал тривожної сигналізації з кафе по вулиці Незалежності. Прибувши за даною адресою до правоохоронців звернулися власник закладу та бармен і повідомили, що невідомий чоловік «буянив» у кафе, внаслідок чого розбив скло у вхідних дверях, туалетній кімнаті зламав дверну ручку та побився з власником, який намагався самотужки його втихомирити. Даного громадянина було затримано. Ним виявився 43-річний житель міста Надвірна.

Близько 19 години поступив сигнал тривоги з кафе по вулиці Шевченка, що в місті Надвірна. Там працівниками ДСО був затриманий 34-річний житель Івано-Франківська та 24-річний житель села Пнів, які перебравши оковитої дебоширили в кафе.

Згодом сигнал тривоги поступив з охоронюваного об’єкту, що в Надвірній. За даною адресою зі слів продавця магазину працівники ДСО дізналися, що невідомий чоловік перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння виражався нецензурною лайкою в сторону пересічних громадян. На зауваження припинити свої хуліганські дії, чоловік відреагував агресивно - почав ображати продавців та гримати кулаком по прилавку. Затриманим виявився 67-річний житель Надвірнянщини.

В 21 годині працівники охорони виїхали до магазину по вулиці Галицькій, що в місті Івано-Франківську. Ними був затриманий невідомий, який погрожував продавцю магазину за те, що вона відмовилася продавати йому алкогольні напої. Зі слів жінки правоохоронці дізналися, що від чоловіка віяло різким запахом алкоголю, а сам ледве стояв на ногах, замовив пляшку горілки при чому виражався нецензурною лайкою – ображаючи присутніх. На відмову продати йому алкоголь, чоловік зреагував агресивно – почав погрожувати фізичною розправою.

В усіх випадках на місце події було викликано слідчо-оперативну групу, а затриманих доставлено у відділки міліції для подальшого протверезіння та винесення процесуального рішення. Сума збитків по завданому майну встановлюється.