Надвірнянський депутат отримав 6 млн. грн. на ремонт вулиці в Івано-Франківську


Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому 28 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Івано-Франківськавтодор» на здійснення капітального ремонту вулиці Галицької за 5,74 млн грн.

Як інформують Наші гроші, про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Дорогу ремонтуватимуть на ділянці від вул. Василіянок до вул. Витвицького. Загальна площа ремонту складе 17,53 тис м2. До кінця наступного року тут повинні замінити асфальтобетонне покриття проїжджої частини й тротуарів, поставити огорожу й дорожні знаки. 

Фірму «Івано-Франківськавтодор» заснували Андрій Шуневич та Ігор Возний, депутат Надвірнянської міської ради (Івано-Франківська область) останніх двох скликань. На вибори 2012 р. Возний ішов як позапартійний, однак висувала його «Сильна Україна» Сергія Тігіпка. Возний і Шуневич зареєстрували фірму в лютому 2012 р. зі статутним фондом в 10 тис грн. Уже з серпня вона почала вигравати тендери, за рік отримавши підрядів на 19,51 млн грн. 

Єдиним допущеним до участі конкурентом фірми на цьому тендері було ТОВ «Шляхбуд-ЛІМ». Цю фірму зі статутним капіталом 1 100 грн. заснував у травні минулого року Ігор Лучко. На попередніх виграних фірмою конкурсах єдиним конкурентом був сам Ігор Лучко як приватний підприємець.