Незважаючи на скрутне фінансове становище БК "Говерла" продовжує жити


Наприкінці минулого тижня чимало місцевих та всеукраїнських ЗМІ відправили у небуття один із найбільш успішних спортивних проектів Прикарпаття – баскетбольний клуб «Говерла», який і справді останні кілька місяців дихав на ладан.

Відповісти на запитання, чи буде продовжувати функціонувати «Говерла», взялися керівники івано-франківського клубу, які скликали прес-конференцію в офісі клубу, пише ГК.

«Ніхто офіційно не заявляв, що «Говерла» розформована. Якщо так станеться і клуб справді буде вирішено ліквідувати, ми звернемось із такою заявою до журналістів. Але зараз про це не йдеться. «Говерла» - існує, баскетбольний клуб – функціонує, адже працівників ніхто не звільняв, просто вирішили відправити їх у відпустки на період міжсезоння», - розповів генеральний директор «Говерли» Андрій Дроздов 

За його словами, перед працівниками клубу й справді існує тримісячна заборгованість, проте керівництво «Говерли» сподівається впродовж найближчих місяців розрахуватися з боргами. 

«Якщо будуть зміни щодо фінансування команди, обов’язково розрахуємося з боргами, які накопичились за останні декілька місяці, а в перспективі – будемо готуватися до нового сезону», - додав Андрій Дроздов. 

Нагадаємо: «Говерла» достроково завершила ігровий сезон, залишившись без плей-офф. Івано-франківська команда не заплатила обов'язковий внесок до Суперліги і була виключена з боротьби за нагороди сезону 2014-2015.