Олександр Сич про стан, проблеми і перспективи розвитку культури на Прикарпатті


Екс-віце-прем'єр-міністр України, заступник голови ВО "Свобода" Олександр Сич взяв участь у програмі "Новий погляд" на телеканалі "РАІ".

Спільно зі свободівцями-кандидатами в депутати обласної ради від ВО "Свобода" директором будинку культури с. Бистрець Верховинського району Іваном Потяком та завідувачем народного дому с. Пилип Коломийського району Тамарою Дідик, Олександр Сич охарактеризував існуючий стан, проблеми та перспективи розвитку культурної сфери на Прикарпатті.

Під час етеру націоналісти відзначили ті позитивні напрацювання, що їх було втілено на практиці протягом останньої каденції депутатами обласної ради, поділились думками щодо нагальних проблем підтримки та розвитку культури на місцях.

Особливу увагу у цьому аспекті було відзначено на ролі та важливості належного функціонування сільських будинків культури, які щороку все більшою мірою занепадають, тримаючись у першу чергу на ентузіазмі самих працівників.

Свободівці окреслили також основні завдання у сфері культури, домагатись виконання яких будуть протягом наступної каденції.