Організація лікування в Німеччині


Можливості німецької медицини практично безмежні. Багато людей хотіли б лікуватися в Німеччині, але не наважується на поїздку через організаційні складнощі.

Медичному туристові належить вирішити безліч питань: пошук клініки, зв'язок з адміністрацією, мовний бар'єр, переклад медичних документів, оплата, віза, квитки, готель, спілкування з лікарями і медперсоналом і так далі. Але вам не обов'язково займатися усім цим самостійно. Компанія Booking Health забезпечить організацію лікування в Німеччині, а ви зможете повністю зосередитися на відновленні свого здоров'я.

Чому варто пройти лікування в Німеччині

У Німеччині варто пройти лікування з таких причин:

- хороше фінансування лікарень, які обладнані за останнім словом техніки;

- високий рівень підготовки лікарів;

- лікування по міжнародних протоколах;

- малоінвазивні операції і процедури замість відкритих хірургічних втручань;

- щадні методики, що забезпечують не лише перемогу над захворюванням, але і високу якість життя після завершення лікування;

- високотехнологічні процедури, які допомагають розв'язати практично будь-яку медичну проблему;

- безпечне лікування дітей;

- повноцінна реабілітація, якісний відхід, знеболення, симптоматична терапія

З чого почати лікування за кордоном

Якщо ви вирішили пройти лікування в Німеччині, почати варто з відвідування сайту Booking Health. Тут ви можете:

- знайти відповідні клініки, в яких лікарі займаються лікуванням певних захворювань;

- упізнати актуальні ціни на обстеження і лікування;

- отримати інформацію про знижки, які доступні в деяких клініках;

- дізнатися, в якій лікарні можна пройти лікування швидше;

- ознайомитися з послугами, які входять в медичну програму, а також з додатковими послугами;

- забронювати медичну програму по вигідній ціні;

Введіть свій діагноз в рядок пошуку, і ви отримаєте список рекомендованих клінік, в яких можна пройти лікування. Не можете визначитися? Не страшно: на цьому етапі ваш вибір не є остаточним. Залиште заявку на сайті, і наші фахівці підкажуть, де краще пройти лікування з урахуванням ціни, якості медичних послуг, доступності певних процедур і інших чинників.

Діагноз ще не встановлений? Тоді варто розпочати з діагностики. Вас обстежать за 2-3 дні, після чого можна буде відразу перейти до лікування. Діагностика в Німеччині швидка і точна, тут вас не обстежуватимуть місяцями, а потім роками лікувати від вигаданих хвороб.

Скільки коштує лікування за кордоном

Якщо ви живете в країні з низьким рівнем медицини, то з високою ймовірністю виявите, що медичні послуги в Німеччині коштують дорожче, ніж на вашій батьківщині. Але ця різниця очевидна тільки при прямому порівнянні ціни певних процедур або операцій. Варто врахувати, що в країнах з погано розвиненою системою охорони здоров'я людина несе безліч додаткових фінансових витрат на:

- непотрібні діагностичні і лікувальні процедури;

- методи лікування з недоведеною ефективністю;

- лікування помилкових діагнозів;

- тривале відновлення після травматичних операцій;

- боротьбу з ускладненнями, яка нерідко триває довше і проходить важче і дорожче, ніж лікування основного захворювання сучасними методами;

- втрату доходів із-за тривалої непрацездатності.

Якщо ви користуєтеся послугами Booking Health, то лікування в Німеччині для вас обходиться дешевше. Деякі знижки в німецьких клініках можуть отримати тільки наші клієнти. Бронюючи лікуванню через Booking Health, ви отримуєте вартість без додаткових коефіцієнтів для іноземних пацієнтів. Крім того, ви отримуєте страховку від підвищення вартості лікування. Первинна ціна точно не збільшиться, а якщо знадобляться додаткові медичні послуги, то витрати на них покриє страховка.

Щоб пройти діагностику захворювань і лікування в Німеччині, відвідайте сайт Booking Health. Ви зможете порівняти вартість послуг в різних клініках, забронювавши програму за хорошою ціною. Співробітники Booking Health підберуть кращу німецьку клініку, що спеціалізується на лікуванні певних захворювань, і повністю організовують вашу поїздку в Німеччину.