Першого вересня в кожній школі Прикарпаття побували працівники міліції


Першого вересня в кожній школі Прикарпаття побували працівники міліції, які забезпечували громадський порядок та безпеку.

Поряд із навчальними закладами, що розташовані поблизу проїзної частини дороги, несли службу екіпажі Державтоінспекції. Правоохоронці зустрілися з учнями задля налагодження відкритого продуктивного діалогу, обговорення з підлітками важливих правових проблем, формування їх правосвідомої поведінки як у школі, так і поза нею.

На урочисту лінійку, присвячену Дню знань, у ЗОШ № 21 м. Івано-Франківська завітав начальник УМВС в області генерал-майор міліції Олег Сало. Керівник прикарпатської міліції привітав школярів і педагогів з початком нового навчального року. На згадку про сьогоднішню зустріч навчальному закладу подарували книжки з «Української хрестоматії», а юним спортсменам голова Івано-Франківської обласної федерації самбо Олег Сало вручив борцівські куртки для занять цим видом спорту.

Побував очільник прикарпатської міліції і на урочистій лінійці в підшефній школі-інтернаті, де також звернувся до школярів і побажав їм міцного здоров’я, успіхів та наснаги у світі знань. Діти отримали в подарунок від своїх шефів-міліціонерів футбольні і волейбольні м’ячі, різноманітну літературу та новенькі портфелі.