Подарунки для друзів: що подарувати другові, у якого все є?


Напевно, найпопулярніше свято у світі - це день народження, адже абсолютно кожна людина на планеті відзначає цей день і чекає від своїх близьких яскравих привітань та подарунків. Ну а що ж подарувати людині, яка живе в достатку і у якої, як вам здається, є все, що тільки можна побажати? Навіть у такій ситуації є багато чудових варіантів презентів, деякі з яких ми представимо вам у цій статті.

Сертифікат на враження

Навіть якщо ваш добрий друг багато де вже побував і багато чого випробував, напевно, є ті локації, де він ще не був, але які хотів би відвідати. Так що ви можете придбати для нього сертифікат на https://www.bodo.ua/ua/podarki/drugu/ та вибрати там по-справжньому яскраве враження. Це може бути мотодрайв, тренування стрільби з пістолета, екскурсія на пивоварню, вейкбординг, татуювання, гра на ударних, турецький мильний масаж, прогулянка на яхті, майстер-клас стейків, побачення наосліп, урок приготування бургерів, квест-кімната і так далі.

Піньята

Багато хто помилково вважає, що це виключно дитяча розвага, але повірте, навіть дорослому чоловікові буде приємно отримати свою власну піньяту! Тим більше, що ви можете відійти від традиційного способу наповнення і замість цукерок покласти всередину грошові купюри, фотографії, кульки, невеликі іграшки, що не б'ються, конфетті, записки з побажаннями і так далі. Повірте, будь-який іменинник захоче якнайшвидше розбити таку піньяту і це точно принесе йому величезне задоволення!

Настільна гра

Хорошим рішенням буде вибрати для друга цікаву настільну гру, особливо, якщо він любить збирати у себе вдома друзів і вигадувати для всіх цікаве проведення часу. А враховуючи те, як багато таких ігор, то ви точно зможете підібрати щось особливе і для свого приятеля. Це може бути імаджинаріум, дженга, уно, еволюція, мафія, твістер, аліас, бенг, капелюх, вибухові кошенята, монополія, "хто я?" та багато інших не менш цікавих варіантів.

Цікавий мерч

Напевно, у вашого друга є якийсь улюблений фільм, серіал або комікс, спортсмен, музикант або блогер, то чому б не вибрати для нього і якийсь відповідний мерч? Тим більше, що багато фанатських магазинів надають величезний вибір різних речей, купити які можна як онлайн, так і офлайн. Це може бути кухоль, світильник, футболка, худі, тарілка, ексклюзивна статуетка, килимок для мишки, подушка під шию, еко сумка, обкладинка для паспорта та багато іншого. Вам потрібно буде лише визначитися з фандомом і вибрати відповідний презент.

Солодощі

Багато людей дійсно люблять солодощі і саме вони можуть стати відмінним подарунком для людини, якій для щастя більше нічого і не потрібно. Ви можете придбати для друга фігурки з марципану або шоколаду, набір алкогольних цукерок, солодощі зі стевії, капкейки з милими побажаннями, східні солодощі, набір паст та меду, фруктові та ягідні кошики тощо.

Сподіваємося, що ми змогли вам допомогти у виборі подарунка і в результаті ви вручите другові справді гарний презент!

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!