Поліція оголосила конкурс на будівництво багатоповерхівки в Івано-Франківську


Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області оголосило конкурс на будівництво багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. імені Владики Софрона Мудрого, 27 (Гарбарській, 27) в Івано-Франківську.

За умовами конкурсної документації будинок спорудять для забезпечення житлом поліцейських та працівників Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, пише КУРС.

Термін будівництва житла не повинен перевищувати 36 місяців від початку робіт.

Переможець конкурсу повинен повністю профінансувати  роботи – від розробки проєктної та дозвільної документації до будівництва будинку.

Організатор визначить переможця на підставі єдиного критерію оцінки пропозицій – ціни (розрахункової частки житла).

“Найбільш економічно вигідною пропозицією та критерієм визначення переможця конкурсу буде вважатися пропозиція, за якою в сукупності пропонуватимуться найвища розрахункова частка житла та найменші плановані терміни закінчення будівництва і здачі об’єкта в експлуатацію”, – зазначається в оголошенні.

Пропозиції приймаються до 1 вересня.

У конкурсних документах не вказано ні площу, ні поверховість забудови.

Втім, у 2019 році міська рада затвердила детальний план території на Гарбарській, 27, 29, 31. Відповідно до ДПТ на Гарбарській затверджено будівництво трьох 10-поверхових будинків на 99 квартир із паркінгом на 40 авто.

Поліція оголосила конкурс на будівництво багатоповерхівки в Івано-Франківську 1



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!