Посилення карантину: На Прикарпатті заборонили роботу культурних та спортивних закладів


Сьогодні, 15 червня, в Івано-Франківській ОДА відбулося позачергове засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Йшлося про протиепідемічну ситуацію на території області, пов’язану із гострою респіраторною хворобою COVID-19. Як зауважив голова ОДА Віталій Федорів, упродовж останніх днів значно зросла кількість прикарпатців, які занедужали на коронавірус. Показник захворюваності на 100 тисяч населення впродовж семи днів зріс й становить 13,44 при урядовому нормативі 12. 

Відтак, комісія вирішила частково зняти пом’якшувальні карантинні обмеження на території області, які введені рішенням регіональної комісії з питань техногенноекологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 21.05.2020 року протокол № 18, від 28.05.2020 року протокол № 19 та від 04.06.2020 року протокол № 20, а саме:

Призупинити роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів.

Призупинити діяльність закладів культури, зокрема з прийманням відвідувачів за рішенням власника (органу управління), у тому числі культурних заходів, за умови перебування не більше однієї особи на 5 кв. метрах площі приміщення, де проводиться захід.

Дозволити проведення релігійних заходів з розрахунку не більше однієї особи на 10 м". 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!