Про участь Івано-Фраківська у проекті «Енергоефективність в будівлях» знімається фільм


В зв’язку з завершенням проекту «Енергоефективність в будівлях» з метою презентації нашого міста в Україні та Європі, товариством міжнародного співробітництва GIZ для підготовки фільму залучено фірму «Еталон студіо», м.Київ.

У фільм, який буде створено за участі міст-партнерів проекту «Енергоефективність в будівлях», ввійде інформація  про місто взагалі і про проекти, впроваджені за сприяння GIZ зокрема. З метою підготовку матеріалів для фільму (який буде розміщений на англо-, німецько- та україномовних  сайтах GIZ, продемонстрований по національному телебаченню,  наданий місту для розмноження та презентацій і ін.) 10 вересня 2013р. м.Івано-Франківськ відвідав оператор студії Г.Кравець. 

В організації та проведенні зйомок взяли участь заступник міського голови Р.Панасюк, головний лікар Центральної міської клінічної лікарні Т.Масляк та інженер-будівельник ЦМКЛ М.Ковальчук, заступник начальника управління освіти та науки О.Савка та директор загальноосвітньої школи № 10 С.Місюра, начальник відділу туризму В.Устинський, начальник відділу енергозбереження та комунальних підприємств І.Дмитрученко та спеціаліст цього відділу В.Андронік.