"Пророцтво про Україну" від прикарпатського священника-блогера


Отець Іван Гнатюк із села Козина Галицької територіальної громади відомий, тим, що веде християнський інстаблог де відповідає на різноманітні питання.

Молодий священник днями опублікував на своєму каналі нове відео "Пророцтво про Україну 2022", інформує Бліц-Інфо.

За словами о. Івана, він щодня натикається на відео з мільйонними переглядами з сотнями тисячами коментарів, так званих пророцтв про те, що буде далі.

Різні мольфари і віщуни та інші просто говорять, щоб здобути собі славу і популярність у нелегкий для кожного з нас час, а ми беремо і віримо. Віримо і чекаємо коли прийде те число про яке вони говорили. Коли ж приходить визначена дата - нічого не справджується. Вони знімають нове відео і далі продовжуємо вірити",- зауважує о. Іван.

Священник наголошує, що коли ми віримо цим людям,  то порушуємо цим першу заповідь.

“Ми в той час відкидаємо молитву, відсуваємо Бога, а натомість віримо тій людині, яка нічого не знає більше від нас. Замість того, щоб дивитись ці відео, щоб вірити в ті пророцтва, які не справджуються, візьмімо в руки вервицю, помолімося за Україну. Нарешті почнімо щось робити для того, щоб допомагати нашим Збройним Силам фізично, молитвою… Молитва має надзвичайно велику силу”, – зазначає отець.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!