Прикапатець має шанси потрапити до бойз-бенду Меладзе


18 жовтня на телеканалі "Україна" вийшов черговий епізод популярного ток-шоу "Хочу до Меладзе". На даному етапі учасники, котрі пройшли регіональні кастинги, потрапили у другий тур вокального батлу і пробують свої сили в групі.

Одними з лідерів даного випуску стали трійка в складі Іллі Ніколаєнка, Спартака Вєлішаєва та коломиянина  Святослава Лукинича. 

Безперечним лідером колективу, як визнали члени журі на чолі з Констянтином Меладзе, був саме наш краянин, з ініціативи якого на російській сцені зазвучала пісня гурту Скрябін "Ніжно, не ніжно...". 

"У Святослава надзвичайно гарний голос, однак він більше сольний співак", - зауважив Сергій Лазарєв.  

Талановитий коломиянин потрапив у наступний етап конкурсу, де виборюватиме право співати в гурті під егідою найталановитішого композитора країн СНД. 

На очах у мільйонів Костянтин Меладзе і телеглядачі каналу "Україна" створять головний бойз-бенд країни. Спіймати удачу і стати кумиром мільйонів сердець приїхали хлопці не тільки з України, Білорусі, Казахстану та Росії, але і з Латвії, Литви, Німеччини, США і навіть з Пакистану та Ірану. Для багатьох шлях на шоу був тернистий, для деяких - практично неможливий. 

Шоу "Хочу до Меладзе" покаже, на що готові справжні чоловіки заради своєї мети.  

Допомагають глядачам і Костянтину Меладзе зробити свій вибір шестеро членів журі, яких розділили на чоловічу і жіночу команди. Перші шість програм оцінювали конкурсантів вони не в рівних умовах. Співачки Анна Седакова, Єва Польна і Поліна Гагаріна голосували за зовнішні дані хлопців, а зірки шоу-бізнесу Тіматі, Сергій Лазарєв і Володимир Пресняков ставили бали за вокальні здібності. Кожен з вокалістів, що отримав хоча б 3 голоси від членів журі, зустрічався з Костянтином Меладзе. 

 У фінал шоу потраплять тільки два бойз-бенди. Переможця оберуть глядачі каналу "Україна". 

Джерело