Прикарпатців закликають не панікувати та з'являтись за повісткою на навчальні збори


Івано-Франківський обласний віськовий комісаріат закликає мешканців краю не впадати завчасно в паніку і не "вестися" на дезінформацію.

Про це йдеться в офіційній заяві. Текст подаємо повністю: 

Шановні Прикарпатці! 

Сьогодні розповсюджується чимало дезінформації, чуток, наклепів. Все це робиться з метою дестабілізації життя в нашому регіоні створення соціальної напруги. Для того щоб викликати паніку серед населення. Все це може призвести до важких наслідків. 
Одна з таких спроб це розповсюдження неправдивої інформації про загальну, або як її ще назвали — тотальну мобілізацію чоловіків в нашому регіоні. Станом на 16:00 це не відповідає дійсності. 

На даний момент Івано-Франківським обласним військовим комісаріатом проводяться навчальні збори. До них залучаються військовозобов'язані, які попередньо були включені до команд з доукомплектації районних та міських військових комісаріатів. Всі, хто отримав повістку встановленого зразка, за підписом міського чи районного військового комісара повинні у встановлений термін прибути до свого військкомату. Адресу та номери телефонів чергових комісаріатів буде вказано на ваших повістках. З собою потрібно мати лише те, що вказано у повістці. 

Наголошую на тому, що керівництво Івано-Франківського обласного військового комісаріату звертається до свідомості кожного з вас. Адже за минулу добу траплялись поодинокі випадки ігнорувань вимог і правил прибуття за повістками. 
Окремо керівництво Івано-Франківського обласного військового комісаріату висловлює свою подяку всім тим громадянам, які навіть без повісток просто прийшли до призовних дільниць і висловили побажання надати свою допомогу у проведенні тренувань. 


З повагою, 
Підполковник Тарас Грень.
Західний регіональний 
Медіа-центр Міністерства оборони України.