Прикарпатцям пропонують відпочинок на Білому Слоні за допомогу у прибиранні


Прийшов час братись за весняне прибирання, кажуть активісти, котрі хочуть залучити всіх бажаючих до прибирання мальовничої території Верховинщини. Місцем дислокації, звідки розпочнеться акція, є кемп "Білий Слон", що на території села Дземброня.

"Запрошуємо бажаючих допомогти Слону “відчухатись” від зимової сплячки, закликають активісти. Заодно зможемо і Черемошу трохи допомогти. Плануємо прибрати береги в районі кемпу і під час сплаву точково ще десь наведемо лад (ідеї і місця вже пригледіли). Якщо приїде велика компанія, то приберемо більше і Черемош буде чистіший, пише сайт Верховина

А ще це чудова можливість потрапити в Карпати і сплавитись Чорним Черемошем не витрачаючи грошей. Також на вас чекає затишна сауна Білого Слона."

Весняна толока пройде з 09–10 квітня 2016 року (субота – неділя). У програмі толоки:

   1 день: прибирання території від сміття, згрібання сухої трави, рубання дров та інша корисна робота, ввечері – сауна.

   2 день: прибирання берегу річки біля бази, сплав до с.Красник, точкове прибирання річки під час сплаву.

Як повідомили організатори, траспорт для вивезення сміття буде забезпечений.

Для всіх, хто приєднається до акції очікує винагорода від "Слона" за вашу працю: безкоштовне проживання в кемпінгу (бунгало або хостел), безкоштовний сплав Черемошем та спецодяг для сплаву, сауна, тарзанка – політ через Черемош.

Заїзд – виїзд  учасникам не гарантують, але якщо буде нагода, організують з Івано-Франківська. Харчування учасники забезпечують самостійно. В кемпінгу є кухня самообслуговування.

Для бажаючих взяти участь у акції варто зголошуватися за телефоном: 098 999 88 73 або писати на поштову скриньку ture@ture.ua (в темі листа вказувати – Толока на Білому Слоні).