Прикарпатець купив мобільний телефон за рахунок тещі


Днями в чергову частину Рогатинського РВ УМВС звернулася 59-річна жінка, яка повідомила, що з її будинку пропало золото.

За словами заявниці, зі шкатулки, що була в шафі в коридорі, зникли два золоті перстені, ланцюжок і печатка. Загальна вартість ювелірних виробів становила близько сорока тисяч гривень. Коли трапилася крадіжка, пенсіонерка не могла сказати, бо давно заглядала в шкатулку, а слідів проникнення в будинок сторонніх осіб не помічала. Працівники міліції ретельно оглянули місце події й опитали заявницю та членів родини, котрі проживають у неї, пише АП.

Не обминули увагою таку цікаву деталь: у 19-річного зятя господині, який працює охоронцем і небагато заробляє, з’явився дорогий мобільний телефон. Під час сплкування з оперативниками молодик зізнався, що це він узяв тещине золото із шкатулки. Погнув перстені й печатку і здав як лом у ювелірний магазин. За вторговані кошти придбав телефон, ще три з половиною тисячі гривень у нього вилучили міліціонери. Правоохоронці відкрили проти злодійкуватого зятя кримінальне провадження. Про його стосунки з тещею після цього конфузу можна тільки здогадуватися.